6 d’abr. 2014

Un dia a l'escola...



Bon dia famílies!

Els infants més petits ja entren amb un somriure a les estances i és que ja se senten molt a gust i han entrat en una rutina a l’escola.


A les nou del matí els infants arriben a l’escola i els fem la benvinguda i a la poca estona els hi oferim als que vulguin, fruita del temps, els deixem escollir quina fruita els ve més de gust en aquell moment i quants trossets en volen menjar.


Durant tot el matí experimenten amb el joc lliure, les educadores els facilitem el material i l’espai per a que això sigui possible. Alguns dies fem experimentacions amb farina, glaçons,...



Procurem, ara que comença el bon temps, cada matí sortir una estona al jardí i així gaudir també del joc a l’aire lliure! Als infants els hi agrada molt manipular la sorra i fer “tat” dins de la caseta, alguns ja els hi comença a cridar l’atenció assentar-se en una moto o xutar alguna pilota.



A les dotze comença l’hora del dinar, alguns infants dinen a falda i els que ja s’asseuen a la cadira pel seu propi interès han començat amb el dinar a taula individual.




Cap a l'una, comença el moment de relaxar-se i descansar...




A la tarda després del berenar si fa bon temps, sortir al jardí o a la sala d’ussos múltiples on els infants esperen els seus familiars, ja tenen ganes de que vinguin per passar la resta de dia amb ells..!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada